Despre noi

Asociaţia “SHARING LOVE” se constituie ca o persoana juridică română care şi-a propus, în baza dreptului la liberă asociere, realizarea promovării şi susţinerii drepturilor şi intereselor civice, educative, sociale şi profesionale ale cetăţenilor, promovarea demnităţii umane, prin desfăşurarea de activităţi umanitare, precum şi crearea, acordarea şi implementarea de programe şi servicii sociale, educative, culturale, sportive, din surse financiare interne, comunitare şi internaţionale, în folosul unor categorii de persoane defavorizate, marginalizate, discriminate sau cu situaţii materiale precare-copii, tineri, bătrâni, şomeri, precum şi sprijinirea şi stimularea copiilor şi tinerilor dotaţi intelectual şi artistic în diferite domenii de activitate, organizarea de evenimente în acest scop, promovarea dialogului intercultural, interetnic şi între valorile culturii europene, internaţionale şi autohtone.

Asociatia ” Sharing Love”a fost infiintata in decembrie 2013 pentru a da continuitate proiectului ” Sa daruim iubire ” infiintat in 2009, proiect care sprijina copiii saraci din deșertul Chalbi (Kenya).

Proiectul “Sa daruim iubire” a fost piatra de temelie care a stat la baza tuturor activitatilor care s-au desfasurat in acest scop caritativ.

Maria Luisa Andrici și Francesca Giurgila au fost promotoarele acestui proiect. Ele au avut ocazia de a vizita Maikona (desertul Chalbi) pentru prima data în iunie 2009. Scopul acestei experiente s-a nascut din dorinta de a sta aproape de copiii săraci astfel intelegand nevoile si lipsuriel lor . Ceea ce au trait acolo nu se poate asterne intr-o pagina… Ele doresc doar sa ne transmita un mesaj: “Copiii din desert sunt atât de săraci încât nu ne putem imagina cum un om poate supraviețui in acele conditii. Sa nu ramanem indiferenți , trebuie sa umanizam inimile noastre! Acesta este primul pas pentru a schimba ceva , pentru a schimba în bine în viata noastră.”

In cadrul acestui proiect cele doua adolescente au lansat patru albume muzicale din a caror vanzare s-a contribuit la construirea a mai multor gradinite pentru copiii din desert, la aprovizionarea gradinitelor cu rezervoare de apa si la sustinerea misiunii romane din Maikona in diferite activitati educative si sociale.

Au urmat mai multe vizite in desertul Chalbi si nenumarate proiecte si evenimente prin care ele au incercat sa faca cunoscuta situatia copiilor defavorizati si sa gaseasca solutii pentru a-i ajuta.

Proiectul Sa daruim iubire a fost piatra de temelie care a stat la baza tuturor activitatilor care s-au desfasurat in acest scop caritativ. In cadrul acestui proiect cele doua adolescente au lansat patru albume muzicale din a caror vanzare s-a contribuit la construirea a mai multor gradinite pentru copiii din desert, la aprovizionarea gradinitelor cu rezervoare de apa si la sustinerea misiunii romane din Maikona in diferite activitati educative si sociale.

Din 2009 si pana astazi au avut loc nenumarate evenimente cu scop caritativ.

Si asa a inceput totul:

Interviuri:

Emisiunea Bonton – Digi 24 – 20 decembrie 2015 (minutul 6:36)

Emisiunea Dincolo de cuvinte – Est TV – Misionari intr-o lume a nimanui – 27 februarie 2016