Noutati in programul de adoptie la distanta Safari ya Upendo

Incepand cu luna februarie 2016 copiii din desertul Chalbi, Kenya care sunt inscrisi in programul de adoptie la distanta “Safari Ya Upendo” vor primi ajutorul dumneavoastra direct pe un card intestat unuia dintre parintii lor.

Fiecare copil inscris pana in momentul prezent in program, va beneficia de acest card. Banii vor fi distribuiti pe cardurile lor dintr-un cont special deschis de catre Dieceza de Marsabit (institutia care reprezinta misiunea romana din Maikona), in acest scop.

In fiecare luna banca va depune ajutorul fiecarui copil pe card, respectand lista cu numele copiilor pe care noi o vom trimite lunar.

In dreptul fiecarui copil vom nota, luna de luna, cine a trimis bani si cine nu. Copiii ai caror parinti adoptivi nu vor depune banii pentru luna respectiva, nu vor beneficia de ajutor.

Parintele caruia ii va fi intestat cardul va putea sa retraga banii cand doreste din Maikona sau dintr-un oricare alt loc (de ex, unii merg la Marsabit, la piata).

Cat privesc fotografiile cu copiii, vor fi chemati din cand in cand in misiune pentru a celebra impreuna o Sf. Liturghie pentru binefacatori. De asemenea, se vor organiza intalniri in misiune, cand copiii sunt in vacanta. In aceste ocazii se vor face poze copiilor.

8

Parintele misionar ne-a rugat sa va transmitem rugamintea de a ajuta copiii neconditionat, daca intr-adevar dorim sa facem o fapta buna. Iar daca avem dubii, suntem liberi sa ne retragem.

Ceea ce conteaza este sa o facem din inima!

Parintele ne mai transmite ca aceasta solutie este providentiala si ca il ajuta foarte mult, deoarece numarul copiilor a crescut si ii este aprope imposibil sa se organizeze in continuare, avand in vedere ca are multe alte activitati care sunt tot in sprijinul oamenilor de acolo.

Rugam pe parintii adoptivi care nu au reusit sa trimita contributia lunara, sa o faca cat mai repede, daca doresc ca, copilul lor sa beneficieze de ajutor. Altfel, incepand cu luna urmatoare, copiii vor fi repropusi altor persoane care doresc sa-i ajute.

Insistam ca atunci cand depuneti banii sa scrieti numele dvs si al copilului. Si daca nu va este greu, sa ne lasati un mesaj privat pe Facebook.

Va multumim din inima pentru ajutor si pentru intelegere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *