Recital de pian – Maria Luisa Andrici

Recital de pian – este un eveniment muzical susținut de Maria Luisa Andrici, elevă în clasa a XI-a la Colegiul de Arte “O. Băncilă” din Iași, clasa de pian, prof. Claudia Alexa.

Ideea evenimentului s-a născut din dorința Mariei Luisa de a susține în continuare prin muzică cauza copiilor defavorizați din deșertul Chalbi – Kenya.

Citeste in continuare

Cardurile bancare pentru copiii inscrisi in programul Safari Ya Upendo sunt aproape gata

Incepand cu luna februarie 2016, copiii din desertul Chalbi, Kenya inscrisi in programul de adoptie la distanta “Safari ya Upendo” vor primi ajutorul din partea parintilor adoptivi prin intermediul contului “Dom Safari ya upendo” deschis in colaborare cu dieceza de Marsabit la Equity Bank. In perioada 7-12 martie, un agent al bancii a inscris unul dintre parintii copiilor pentru a le face card, urmand ca peste o saptamana cardurile sa fie activate, iar banii sa poata fi retrasi din contul sus mentionat. In fiecare luna, banca va depune pe fiecare card suma trimisa de parintii adoptivi, copilului pe care il ajuta. Acest lucru marcheaza istoria desertului Chalbi ajutand oamenii locului sa faca un pas important spre evolutie si educatie. Ei multumesc binefacatorilor, rostind binecuvantari la adresa lor. 

Iata ce mesaj ne-a transmis Parintele Eugen Blaj din desert:Citeste in continuare