Safari ya Upendo (Calea Iubirii)

Safari-YA-Upendo

SAFARI YA UPENDO (CALEA IUBIRII) este un program social propus de Asociatia Sharing Love cu scopul de a ajuta cat mai multi copiii din desertul Chalbi, Nordul Kenyei.

Desertul Chalbi este locul unde, aproape in exclusivitate locuieste tribul Gabra, un trib de pastori care au invatat trucurile naturii atat de ostile vietii umane in acea zona.

Copiilor lor, care traiesc in conditii de viata ce pot misca inima pana la compasiune, dorim sa le oferim un ajutor astfel facandu-le viata mai usoara si de ce nu, aratandu-le iubirea noastra.

Fericita Tereza de Calcuta spunea: “Daca nu poti sa hranesti o suta de persoane, hraneste macar una”.

Pornind de la acest indemn, SAFARI YA UPENDO ne da posibilitatea sa ajutam unul sau mai multi copii care, prin contributia noastra, ar putea sa aiba o viata mai demna, mai umana.

Ce implica acest program?
O adoptie la distanta, pentru o perioada de un an sau pentru o perioada indeterminata, a unuia sau a mai multor copii care provin din familii foarte sarace pe care le cunosc misionarii locali.

Ajutorul consta in a oferi 10 euro pe luna unui copil, bani care vor fi transformati in apa, alimente, hainute, rechizite scolare, taxe scolare si medicale etc. Ocazional li se va cumpara cate o jucarie care sa ofere micutilor multa bucurie in inima.

Va putem da informatii despre situatia copilului pe care doriti sa il adoptati, despre familia lui si poze.

Este important sa ne deschidem inima si sa ne dam seama cat de valoros poate fi ajutorul nostru! Numai cu firimiturile care cad de pe masa noastra, am putea hrani multi copii din desertul Chalbi.

Adopta un copil 😀

Pentru mai multe detalii va invitam si pe pagina noastra de Facebook special creata pentru acest proiect: www.facebook.com/SafariYaUpendo.

Va multumim anticipat!