Copii de adoptat

Doar cu 10 euro pe luna poti sa ajuti un copil care traieste in indepartatul desert Chalbi, din nordul Kenyei. De ce ar trebui sa-i ajutam? Pentru ca sunt oameni ca si noi, indiferent de culoarea pielii si indiferent de alte prejudecati care ne-ar conditiona mintea si vointa. Insa, mai presus de toate, TREBUIE sa-i ajutam pentru ca acesti copii duc o existenta aproape imposibila, in conditii extrem de grele. Traiesc intr-o zona pietroasa, bantuita de serpi, scorpioni si alte animale salbatice. Nu au un petec de pamant pe care sa-si cultive o planta. Nu au infrastructura de niciun fel, nu au mijloace de comunicare, nu au o casa si sunt izolati, din toate punctele de vedere, de restul lumii. Locuiesc intr-un cort saracacios construit din crengi uscate si piei de animale, dar cel mai grav este faptul ca sufera de foame si duc dorul apei. Pentru a-si procura apa necesara pentru a supravietui, merg desculti zeci de kilometri prin arsita soarelui pana la renumitele fantani din satul Maikona. Apa din aceste fantani este extrem de sarata, dar nu conteaza, pentru ei este cea mai buna apa din lume. O conserva cu multa grija si o beau doar atunci cand le este foarte sete pentru a supravietui si nu-si permit sa risipeasca nicio picatura. Hrana lor se rezuma la un terci din faina de porumb. Aceeasi hrana zilnic si numai o data pe zi. Pietrele se transforma in jucarii pentru copiii mici si in numaratoare pentru cei mai mari. Gradinitele lor sunt niste structuri construite din tabla ondulata sau cel mai des, umbra unui copac uscat. Si am putea continua la nesfarsit insa lasam spatiu imaginatiei voastre sa decida daca TREBUIE sa ajutam un copil din desertul Chalbi...

Ajutorul lunar de 10 euro este transformat in alimente, hainute si alte lucruri necesare copilului. In fiecare luna postam poze pentru ca parintii sa-si cunoasca copiii, astfel oferindu-le posibilitatea sa vada cum se desfasoara distribuirea ajutorului. Colaboram cu misiunea romana din Maikona. Este administrata de pr. misionar Eugen Blaj care traieste de 15 ani acolo.

Adoptia la distanta este un act liber, nu obligatoriu. Cand cineva nu mai poate sa contribuie, dam copilul altei persoane dispusa sa-l ajute. Pentru noi, dovada este depunerea lunara, trimestriala sau anuala a sumei de 10 euro/luna intr-unul din conturile asociatiei Sharing Love (RON/EUR/USD), iar pentru parinti, pozele copiilor pe care le postam lunar pe Pagina de Facebook Safari YA Upendo. Ulterior, adoptia este publicata pe aceeasi pagina printr-un certificat personalizat.

 

 

Daca consideri ca ai putea sa ajuti si tu unul dintre acesti copii, fa-o fara ezitare! Bucuria de a ajuta va fi rasplata care iti va ferici inima! Ne poti contacta la una din urmatoarele adrese iar noi iti vom raspunde cu drag!

!specifica: pentru programul SAFARI YA UPENDO, numele tau, adresa de email si numarul de telefon si, bineinteles, numele copilului pe care l-ai ales.

E-mail

sharing_love112@yahoo.com
sharinglove112@gmail.com

Telefon

+40 748 952 797 (Romania)
+40 742 535 904 (Romania)
+254 727 098 638 (Kenya)