Saidieni Wanafunzi (Ajutati elevii/studentii)

Saidieni-Wanafunzi

Saidieni Wanafunzi este un proiect educational care sprijina tinerii din desertul Chalbi-Kenya, in vederea continuarii studiilor liceale si universitare.

Sunt multi tineri care, in ciuda conditiilor aprige de viata, au reusit sa faca studiile gimnaziale, chiar liceale iar acum doresc sa continue pentru a-si croi o soarta mai buna in viata, atat pentru ei cat si pentru familiile lor. Acesti tineri s-au nascut si au crescut in conditii aproape imposibile din punct e vedere uman.

Daca cineva dintre dumneavoastra doreste sa sustina unul dintre acesti tineri o poate face prin intermediul programului educational “Saidieni Wanafunzi” (Sprijiniti elevii/studentii) implementat de asociatia Sharing Love.

La rugamintea acestor tineri, incepand cu luna ianuarie 2016, ne propunem, cu sprijinul dumneavoastra, sa ii ajutam cu o parte din taxele scolare (50 euro/luna (600 euro/an).

Pentru mai multe detalii va invitam si pe pagina noastra de Facebook special creata pentru acest proiect: www.facebook.com/SaidieniWanafunzi.

Va multumim anticipat!