Pensula unui copil in sprijinul altor copii

Pe data de 28 februarie 2016 a avut loc in Mall Palas Iasi evenimentul “Pensula unui copil in sprijinul altor copii” realizat pentru a sustine proiectul Makao Yetu – Locuinta Noastra si a sprijini constructia primei casute.

Alexandru David a pictat “Luna si stelele”, o lucrare deosebit de frumoasa pe care o dedica lui James Wario Matula din Maikona-Kenya, cu scopul de a avea o casuta. David a mai daruit inca cinci lucrari pentru aceeasi cauza nobila si multe altele pentru a sprijini copiii saraci din Kenya.

Makao Yetu este un proiect care isi propune sa construiasca casute celor mai saraci copii din desertul Chalbi-Kenya. James este primul copil care va beneficia de aceasta sansa.

Prietenii lui David, Stefan Gheorghe, Maria Luisa Andrici si Thomas Andrici s-au alaturat acestei cauze si au cantat in aceasta seara pentru James.

Multumim din inima Asociatiei “Centrul de Promovare Turistica”Iasi pentru ca este mereu alaturi de copiii defavorizati, in mod special multumim doamnei Carmen Chiorcea care ne-a onorat cu prezenta sa calduroasa la eveniment!

Multumim parintilor lui David, Valerica si Sorin Alexandru pentru ca sunt oameni minunati! Ii felicitam pentru copiii lor la fel de minunati, David si Eduard!

Multumim domnului Andi Spot pentru aceste fotografii frumoase si pentru ca a fost alaturi de noi, ca intotdeauna!

Multumim Palas Iasi pentru gazduire alaturi de Asociatia “Centrul de Promovare Turistica” Iasi, partener de nadejde!

Multumim tuturor prietenilor care au fost prezenti la eveniment, alaturi de ART of David Alexandru, pentru James!

Un MULTUMESC foarte special, prietenului nostru si al copiilor din Chalbi (Kenya), artistul iesean Alexandru David, pentru toata daruirea lui pe care o pune in sprijinul copiilor defavorizati!

In cadrul evenimentului s-a strans din donatii suma de 178 ron, bani care vor fi folositi pentru casa lui James. Multumim tuturor celor care au oferit din putinul lor pentru o cauza nobila!

Daca va place si doriti sa achizitionati lucrarea “LUNA SI STELELE”, nu ezitati sa il contactati pe ART of David Alexandru si sa va alaturati acestui proiect de suflet! Dorim sa mai mentionam ca, lucrarea este o adevarata splendoare, cu atat mai mult in realitate! Va multumim din inima!

d17

Iata si cateva fotografii din timpul evenimentului:

d1

d2

d3

d4

d5

d6

d7

d8

d9

d10

d11

d12

d13

d14

d15

d16