Recital de pian – Maria Luisa Andrici

Recital de pian – este un eveniment muzical susținut de Maria Luisa Andrici, elevă în clasa a XI-a la Colegiul de Arte “O. Băncilă” din Iași, clasa de pian, prof. Claudia Alexa.

Ideea evenimentului s-a născut din dorința Mariei Luisa de a susține în continuare prin muzică cauza copiilor defavorizați din deșertul Chalbi – Kenya.

Maria Luisa este una dintre promotoarele proiectului “Să dăruim iubire” (proiect inițiat în 2009 alături de verișoara ei, Francesca Giurgila).

“Copiii din deșert sunt atât de săraci încât nu ne putem imagina cum un om poate supraviețui în acele condiții atât de grele. Nu putem să rămânem indiferenți, scopul nostru pe acest pământ este în primul rând acela de a umaniza inimile noastre. Este primul pas pentru a schimba ceva, pentru a fi fericiți.” (Maria Luisa)

Fondurile care se vor strânge în cadrul acestui eveniment vor merge către proiectul “Makao Yetu” (Locuința noastră) pe care Asociația Sharing Love îl desfășoară la Maikona (www.facebook.com/MakaoYetu)

Dacă doriți să participați, așteptăm mesajele dumneavoastră la adresa de mail sharing_love112@yahoo.com, sau la nr. de tel 0748 952 797.

(Eveniment organizat de către Asociația Sharing Love, în parteneriat cu Complexul Muzeal Național Moldova Iași)

Vă așteptăm cu drag, pentru o cauză nobilă!

 

Detalii eveniment:

Data: 30.06.2017

Ora: 15:00

Muzeul Unirii – Iasi

Sala Dublei Alegeri

Pagina Eveniment Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *