Va invitam la un eveniment de suflet – Caravana Faptelor Bune!

Cu ajutorul oamenilor care au inteles ca iubirea poate schimba lumea in bine, Asociatia “Sharing Love” in colaborare cu unii prieteni de suflet din Bucuresti, va organiza un eveniment caritabil numit “Caravana Faptelor Bune” cu scopul de a strange fonduri pentru a aproviziona gradinitele din desertul Chalbi cu hrana si pentru a hrani saracii din Maikona.

DESFASURATOR EVENIMENT:

1.INTRODUCERE: MARIA LUISA ANDRICI – PIAN
– SONATA RE MAJOR MOZART KW 311
– SCHERZO 1 CHOPIN

2. PREOTUL EUGEN BLAJ VA IMPARTASI DIN EXPERIENTA SFINTIEI SALE IN DESERTUL CHALBI, KENYA

3. ACTORUL DUMITRU GEORGESCU VA PREZENTA MONOLOGUL “GABRIEL”, POVESTE INSPIRATA DIN VIATA REALA A UNUI COPIL

4. PAUZA DE MASA

5. DANS CHA-CHA: ANDREEA MATEI SI ARIS OLTEANU DIN BUCURESTI

6. THOMAS ANDRICI – PIAN
– SOANTE (DIVERTIMENTO) A-DUR, DE JOSEPH HAYDN
– POLONAISE NO.13 IN A FLAT MAJOR OP.POSTH DE FREDERIC FRANCOIS CHOPIN

7. MARIA LUISA ANDRICI VA INTERPRETA VOCAL:
– FLASHLIGHT (JESSIE J)
– RUNNIN (BEYONCE)
– BEAUTIFUL (CHRISTINA AGUILERA)
– MAMA NOASTRA (NICOLE CHERRY)

8. THOMAS ANDRICI VA INTERPRETA VOCAL:
– INTR-O ZI (ADRIAN DAMINESCU)
– SE BASTASSE (EROS RAMAZZOTTI)

9. MARIA LUISA ANDIRCI – PIAN
STEFAN ANDRICI – VOCE
“AVE MARIA” DE FRANZ SCHUBERT

10. TOMBOLA GENEROZITATII – se vor oferi urmatoarele premii:
Sejur de 7 nopti pentru 2 persoane in INSULA LEFKADA – GRECIA, transport cu autocarul, cazare la Studio Filio – Nidri, plecare 05.09.2016, premiu oferit de Hello Holidays
Excursie de 1 zi pentru 2 persoane: PE URMELE REGILOR – Peles, Pelisor, Brasov – Octombrie 2016, premiu oferit de Holiday Boutique
Excursie de 1 zi pentru 2 persoane: CAVALERII TEUTONI – Prejmer, Brasov, Bran, Cantacuzino – Octombrie 2016, premiu oferit de Holiday Boutique
Excursie de 1 zi pentru 2 persoane: SPIRIDUSI Curtea de Arges – Fabrica de globuri – Noiembrie 2016, premiu oferit de Holiday Boutique
Excursie de 1 zi pentru 2 persoane: SPIRIDUSI Pucioasa – Fabrica de globuri – Noiembrie 2016, premiu oferit de Holiday Boutique
Excursie de 1 zi pentru 2 persoane: CONCERT DE CRACIUN 2016 – Biserica Neagra – Decembrie 2016, premiu oferit de Holiday Boutique
• 3 exemplare ale cartii: OYIBO. 2 oameni, o motocicleta, 14 luni in Africa, oferite cu autograf chiar de autori: Ana Hogas si Ionut Florea
2 icoane pe sticla pictate de o mica artista si prietena din Iasi, Anastasia Cantemir: “MAICA MARIA CU PRUNCUL ISUS” si “ISUS”
2 goblenuri de marime A4, reprezentand-o pe Maica Domnului, oferite de o mamica adoptive, Mihaela Gheorghe
1 lucrare RELAXARE realizata de David Alexandru
Bijuterii oferite de Cristea Doinita
• 1 imbracaminte traditionala gabra dama
• 1 imbracaminte traditionala gabra barbat
Premii oferite de vivre.ro:
– Masa din sticla, 140x80cm, cu h=75cm
– 4 scaune
– Un covor 2x3m
– Set pat (cearsaf, fete perna, cuvertura) 2×2,20m
– Set 4 pahare colorate
– Lampa
– Set degustare branzeturi
– Carafa apa
– Bol pentru condimente sau bomboane

De-a lungul timpului, centrul misionar din Maikona in care de mai multi ani activeaza preoti misionari romani “ad gentes”, a infiintat pe raza desertului Chalbi zeci de gradinite pentru a veni in sprijinul nomazilor. Initial parintii trimiteau copiii pentru ca acolo primeau un pahar cu apa si o geandra de malai. In schimbul acestui pranz, ei aveau misiunea de a aduce cate un vreasc pentru foc. Cu timpul, parintii si-au dat seama ca educatia este importanta si i-au trimis copiii lor la gradinite si apoi la scoli. Insa, obiceiul de a le oferi pranzul a ramas pana in zilele noastre datorita conditiilor foarte grele de viata. Oamenii locului nu au resurse naturale de niciun fel si sunt conditionati de regulile stricte ale tribului din care fac parte. Din acest motiv, asociatia Sharing Love alaturi de prieteni cu inima nobila, incearca sa-i ajute in nevoile lor.

De asemenea, misionarii ofera hrana celor mai defavorizati oameni, la cantina sociala de la Maikona.

cantina1

Este vorba despre oameni cu boli incurabile, copii care provin din familii foarte sarace și numeroase, batrani neajutorati si fete proscrise.

cantina4

In aceasta cantina infiintata in iunie 2012 de catre fundația “St. Mary’s Foundation” misionarii romani s-au ingrijit zilnic de aceste persoane oferindu-le un polonic de “getheri” fara de care le-ar fi fost greu sa supravietuiasca. Din fraternitate cu acesti oameni saraci si cu misionarii nostri, Asociația “Sharing Love” din Iasi a dus mai departe aceasta opera sociala.

cantina2

Programul consta in a sprijini aprovizionarea cu alimente pentru a da continuitate operelor de binefacere. Acest lucru nu este insă posibil fara sprijinul celor care doresc sa faca o fapta buna. Facem un apel la bunatatea dumneavoastra, oricat de saraci ati fi, oricat de putine alimente ati avea pe masa, oricat de grea vi s-ar parea ziua de maine, nu uitati ca milioane de oameni mor de foame, nu din cauza lor, ci din cauza indiferentei, a ignorantei si a lipsei de iubire.

Evenimentul va avea loc in jurul pranzului pe data de 19 iunie 2016, intre orele 12:00 – 16:00, la Casa Comana, un mini paradis in apropiere de Bucuresti, in care se imbina istoria neamului cu natura incantatoare a locului.

Aici, vom avea ocazia sa intalnim persoane care au venit in contact cu oamenii din desertul Chalbi, care au trait clipe inedite si mai ales, care doresc sa ne impartaseasca experienta lor. Programul consta in prezentari, marturii, intrebari si raspunsuri, momente artistice si o tombola la care unii dintre cei prezenti vor castiga premii deosebite. De asemenea, fiecare va primi o mica amintire realizata de oamenii din desertul Chalbi. Nu vor lipsi mancarea si voia buna, iar dupa eveniment, cei care doresc sa se relaxeze, pot ramane in oaza acestei rezervatii naturale pana seara.

Organizator: Asociatia Sharing Love
Data: 19 iunie 2016
Interval orar: 11:30 – 16:00
Locatie: Hotel Casa Comana, Sala Regina Maria
Adresa: Strada Gelu Naum, nr. 607, Comana, judetul Giurgiu (20-25 de minute de Bucuresti)

Biletul de participare este de 25 EURO/persoana (se poate achita si in RON). Toti banii vor fi directionati catre cantina saracilor de la Maikona si catre gradinite. Daca cineva doreste sa ofere o suma mai mare in acelasi scop le suntem recunoscatori.

Daca doriti sa ne onorati cu prezenta dumneavoastra va rugam sa ne scrieti la adresa: sharinglove112@gmail.com sau sa ne contactati la unul dintre numerele de telefon:

Matilda Andrici: 0748 95 27 97
Georgiana Velea: 0743 43 67 44

Mentionati numele complet al persoanelor si numarul de telefon.

Cei care nu pot fi alaturi de noi in ziua evenimentului, dar doresc sa ni se alature in aceasta opera caritabila, pot face donatii direct in conturile asociatiei:

UNCREDIT TIRIAC BANK
RO17 BACX 0000 0009 6856 8000 – valuta RON
RO87 BACX 0000 0009 6856 8001 – valuta EUR
RO60 BACX 0000 0009 6856 8002 – valuta USD

Va rugam sa specificati in formularul pe care il completati la banca in momentul depunerii, CARAVANA FAPTELOR BUNE.

Va multumim din suflet si va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *